18 Jul

Oferim oportunități de publicitate in reteaua iPress Media sau pe site-ul https://beeyestravels.com

iPress Media vă oferă posibilitatea de a vă promova afacerea sau produsele prin diverse opțiuni de publicitate adaptate nevoilor dumneavoastră. Cu o acoperire extinsă la nivel național și pe toate site-urile noastre, puteți alege să vă promovați mesajul publicitar în funcție de specificul dumneavoastră și de audiența țintită.

Oferim spații publicitare variate, inclusiv vânzarea headerului, spațiul pe bara laterală sau chiar după știri, oferindu-vă astfel flexibilitatea de a vă alege locul potrivit pentru promovarea dumneavoastră. De asemenea, suntem specializați în furnizarea de advertoriale SEO de 500-700 de cuvinte, postate direct în categorii relevante, ca și știri, pentru a asigura o vizibilitate optimă și impact pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare și pentru a discuta opțiunile de publicitate care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: publicitate@stiridin.ro. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții personalizate și eficiente pentru promovarea brandului dumneavoastră.

Home Latest Radio Partners